Over ons – Wie zijn wij

Over ons – Wie zijn wij

over ons…. Wij zijn Jaap en Willy, Ron en Marieke en zoontje Jelte.
Marieke is de dochter van Jaap en Willy en heeft een relatie met Ron.

Vanaf 2007 runnen wij Hotel Landgasthof Grevenstein in het het mooie Sauerland.

Hoe zijn we hier gekomen.

Jaap is een hobby kok en wou van zijn hobby zijn werk maken.
Zo kwamen ze op het idee om een klein hotelletje te beginnen met een kleine keuken erbij.  Op deze manier kan Jaap zijn kooktalend aan gasten kon tonen.

Jaap en Willy zijn beide motorrijders en kwamen meerdere keren per jaar in het Sauerland om mee heerlijk te toeren en te genieten. En zo hebben ze het idee gekregen om hier een hotel te gaan zoeken.

Marieke en Ron hebben beide horeca opleidingen gevolgd en hebben ook de ervaring in de horeca. En zo kwam bij Jaap en Willy het idee om hun te gaan betrekken/vragen.

Na wat twijfelingen hebben Marieke en Ron ook het besluit genomen om mee te gaan.

Nu zei het met z’n vieren gingen doen was het geen klein hotelletje meer moest wat groter worden om dat er nu 2 echtparen van moeten leven.

We hebben meerdere hotels bekeken sommige waren geheel gerenoveerd en anderen weer niet.

En toen kwamen we in Grevenstein uit bij dit hotel de prijs was gunstig, en voordeel was dat er nog redelijk veel aan gedaan moest worden.
Dus we hebben het hotel gekocht met de insteek dat we er veel aan moeten verbouwen maar dan kunnen we het wel ons eigen maken.

Ons hotel heeft 15 hotelkamers, restaurant, ontbijtruimte en bar. Aan de voorzijde van het hotel bevindt zicht het terras of op zijn Duits gezegd biergarden!